Wie ben ik

Mijn naam is Jesse en ik ben de eigenaar van “Trainen met Jesse”.

Sinds december 2007 ben ik actief in de fitnesswereld. Het begon allemaal als een hobby, maar al snel ontwikkelde ik een passie voor het sterker en fitter maken van het menselijk lichaam.

P7120128

Ik ben hier dan ook dagelijks mee bezig door het volgen van studies, lezen van onderzoeken en boeken.
Door te werken en te trainen bij verschillende fitnessketens gedurende de jaren zag ik dat veel mensen eigenlijk geen idee hebben waar ze mee bezig zijn en te veel kostbare tijd verspillen met eindeloos op de loopband staan of eindeloos veel buikspieroefeningen doen om maar af te vallen.
Ik wist dat het anders kon en ben mij er toen op gaan richten om zoveel mogelijk “juiste”kennis te vergaren. Door middel van het lezen van vele studie boeken en onderzoeken en het doen van verschillende opleidingen

– Cios
– National Academy of Sports Medicine ( NASM )

ben ik de personal trainer geworden die ik wil zijn.

Ik ben van mening dat een gezond en strak lichaam voor iedereen is weggelegd zonder dat je daar je hele leven voor om hoeft te gooien. Het lijkt soms een onmogelijke opgave omdat iedereen elkaar tegenspreekt. Daarom is het belangrijk dat je iemand hebt die je kunt vertrouwen en die zelf het pad heeft afgelegd gedurende de jaren. Je kunt nog zoveel studies doen en papieren halen, maar als je zelf het pad niet bewandeld hebt hoe kun je iemand anders dan laten zien hoe het moet?

Bent u op zoek naar een serieuze personal trainer met verstand van zaken dan bent u bij mij aan het goede adres.